Blogger Backgrounds

Popular Posts

Tuesday, 17 April 2012

My Favorite food for this year.....

First of all...
Assalamualaikum and salam sejahtera kepada pembaca2 blog saya
(mcm banyak org baca blog aku ni hhuhuhuu)
saya nk minta maaf sebab dah lama x update blog saya, maklumlah banyak assignment n test yang seya kena buat. maklumlah student....
 comel x kucing ni... ni lah tanda saya minta maaf dekat all the readers out there....
Semua mesti pelik dengan tajuk blog saya kali ini. ya la pasal makanan....
for your information every year i have one favorite food.........
for this years is Japaneses and Korean food...

mungkin semua tertanya-tanya kenapa saya pilih Japanese n Korean food...
for your information saya pun x tahu... hehehehe......
but for this year that is my favorite food...

ok that all for today ... good bye and assalamualikum......

No comments:

Post a Comment