Blogger Backgrounds

Popular Posts

Sunday, 19 May 2013

THEASIS


Assalamualaikum semua....

Sudah sekian lama aku tak tulis kt blog aku ni... nak buat cam mana sibuk dengan preparation final exam aku ni. pening kepala... x sampai 3 minggu lagi aku kena present teasis aku ni... mintak2 lepas... semua kengkawan aku pun stress gak tp pada yang dah banyak progress tahniah...

minggu depan aku kena pegi interview utk aku punya theasis... mintak2 semuanya berjalan dengan lancar...

entah kenapa aku banyak merapu je dalam blog aku kli ini... mungkin tertekan kut... its ok, so next time aku x nk stress out pasal assignment... goodluck for me..

good bye and assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment